باتریها امروزه برای تأمین انرژی طیف وسیعی از دستگاههای بیسیم ما ضروری هستند. با این حال، نیاز مداوم به باتریهای نو، به دلیل دفع آنها، بار قابل توجهی بر محیط زیست وارد میکند. باتریهای قابل شارژ به عنوان راهحلی سازگارتر با محیط زیست ظهور کردهاند، اما گزینههای سنتی اغلب با محدودیتهایی همراه هستند.
شرکت Paleblue Earth ، مستقر در پارک سیتی، یوتا، با ارائه مجموعهای منحصر به فرد از باتریهای قابل شارژ با عملکرد برتر و ویژگیهای پایداری، قصد دارد به این محدودیتها رسیدگی کند.
شارژ USB-C برای راحتی و کاهش زباله
برخلاف اکثر باتریهای قابل شارژ که به یک جایگاه شارژ جداگانه نیاز دارند، باتریهای این شرکت دارای یک درگاه USB-C داخلی هستند. این امکان شارژ راحت در هر زمان و هر مکان با استفاده از پاوربانک یا حتی لپتاپ را فراهم میکند. این شرکت همچنین یک کابل USB-A به چند کانکتور USB-C را نیز شامل میشود که نیاز به شارژرهای حجیم اضافی را که اغلب در محلهای دفن زباله ختم میشوند، از بین میبرد.
سرعت شارژ بیشتر، طول عمر بالاتر
باتریهای Paleblue از سرعت شارژ چشمگیری برخوردار هستند. برای مثال، باتریهای قلمی آنها میتوانند در کمتر از یک ساعت کاملاً شارژ شوند که از بسیاری از رقبا پیشی میگیرند. آنها از فناوری لیتیوم یون استفاده میکنند که خروجی ۱.۵ ولتی باثباتی را ارائه میدهد – که از ۱.۲ ولتی باتریهای نیکل-متال هیدرید (NiMH) قدیمی برتر است.
Paleblue بر عملکرد بلندمدت تأکید دارد. باتریهای آنها از ۱۰۰۰ چرخه شارژ قابل توجه برخوردار هستند، به این معنی که یک باتری به تنهایی میتواند جایگزین ۱۰۰۰ باتری یکبار مصرف شود. این شرکت حتی ضمانت مادامالعمر را ارائه میدهد که در صنعت باتری نادر است.
طراحی پایدار و بستهبندی مسئولانه
این شرکت رویکردی جامع برای پایداری در پیش میگیرد. باتریهای آنها در بستهبندی قابل بازیافت قرار گرفته و با یک جعبه نگهداری راحت برای نگهداری ایمن همراه هستند. در حالی که هزینه اولیه ممکن است بالاتر به نظر برسد – یک بسته ۴ عددی باتریهای قلمی حدود ۲۳.۹۹ دلار آمریکا در مقایسه با ۱۵ دلار آمریکا برای بسته مشابهی از باتریهای دورسل – چرخههای شارژ بسیار بالاتر به صرفهجویی قابل توجهی در بلندمدت منجر میشود.
آیا باتریهای قابل شارژ واقعاً پایدار هستند؟
با وجود مزایای زیست محیطی، مهم است که بدانیم باتریهای قابل شارژ به طور کلی نسبت به باتریهای یکبار مصرف سمیتر هستند. با این حال، قابلیت استفاده مجدد آنها این تأثیر زیستمحیطی را به میزان قابل توجهی جبران میکند.
مطالعات انجامشده توسط مؤسسه پلیتکنیک میلان و ارتباطات آبوهوایی دانشگاه ییل نشان میدهد که یک باتری قابل شارژ برای جبران ردپای تولید خود، باید حدود ۵۰ بار شارژ شود. دور انداختن زودهنگام آنها، مزیت زیستمحیطی آنها را از بین میبرد.
راه حلی کمخطرتر و سکوی پرش
باتریهای قابل شارژ، در حالی که راهحلی ایدهآل نیستند، اما نسبت به باتریهای یکبار مصرف، پیشرفت قابل توجهی را نشان میدهند. خوشبختانه، ابتکارات جهانی مانند Call2Recycle (ایالات متحده) و وجود سطلهای جمعآوری در فروشگاههای لوازم الکترونیکی (بریتانیا و استرالیا) باعث شده بازیافت باتری در دسترستر شود.
با در نظر گرفتن صرفهجویی در هزینههای بلندمدت و مزایای زیستمحیطی – که به طور بالقوه میتواند ۴۰۰ برابر قیمت خرید اولیه را برای شما صرفهجویی کند – باتریهای قابل شارژ پِیلبلو با شارژ USB-C جایگزینی جذاب برای باتریهای یکبار مصرف سنتی ارائه میدهند.