صفحه اصلی > اخبار تکنولوژی : تلگرام: بهشت کلاهبرداران

تلگرام: بهشت کلاهبرداران

به گزارش استارت‌آپ امنیت سایبری Guardio، تلگرام با بیش از یک میلیارد بارگیری و ۷۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه، به دلیل ارزان بودن و آسانی دسترسی به ابزارهای فیشینگ  به بهشت کلاهبرداران تبدیل شده است.

کیت‌های فیشینگ ارزان‌قیمت

گواردیو در گزارشی جدید، نحوه استفاده کلاهبرداران از تلگرام برای تبلیغ کیت‌های فیشینگ قابل استقرار را مستند کرد. این کیت‌ها می‌توانند برای سوایپ کردن اطلاعات ورود به سیستم Netflix، Spotify، Facebook، Citi، Capital One و Bank of America تنظیم شوند. قیمت این کیت‌ها از ۲۳۰ دلار شروع می‌شود.

کیت‌های پیشرفته‌تر

علاوه بر کیت‌های فیشینگ پایه، تلگرام همچنین میزبان کیت‌های پیشرفته‌تری است که می‌توانند صفحات پروکسی جعلی ایجاد کنند که به تجارت‌های قانونی متصل می‌شوند. این امر به کلاهبرداران اجازه می‌دهد تا احراز هویت دو مرحله‌ای را دور بزنند و اطلاعات قربانیان را دریافت کنند.

ربات‌های کلاهبرداری

تلگرام همچنین میزبان ربات‌های کلاهبرداری است که می‌توانند انواع مختلفی از کلاهبرداری‌ها را انجام دهند، از جمله کلاهبرداری‌های هدایای رمزنگاری و کلاهبرداری‌های جعل هویت.

خرید و فروش حساب‌های قربانیان

تلگرام همچنین به مکانی محبوب برای خرید و فروش حساب‌های قربانیان تبدیل شده است. کلاهبرداران می‌توانند از این حساب‌ها برای دسترسی به اطلاعات شخصی یا انجام کلاهبرداری‌های بیشتر استفاده کنند.

تلگرام برای مقابله با کلاهبرداری‌ها چه می‌کند؟

تلگرام می‌گوید که کلاهبرداری ممنوع است. اما مشخص نیست که دقیقاً چگونه از این قانون پیروی می‌کند.

پاول دوروف، مدیرعامل این شرکت ، می‌گوید که شرکتش روزانه «میلیون‌ها محتوای آشکارا مضر» را حذف می‌کند. اما این شامل کلاهبرداری‌ها هم می‌شود یا نه، مشخص نیست.

تلگرام می‌تواند برای مقابله با کلاهبرداری‌ها کارهای بیشتری انجام دهد. مثلاً می‌تواند:

یک تیم متخصص برای بررسی گزارش‌های کلاهبرداری ایجاد کند.

الگوریتم‌هایی برای شناسایی و حذف کلاهبرداری‌ها توسعه دهد.

کاربران را در مورد کلاهبرداری‌های رایج آموزش دهد. تا زمانی که برای مقابله با کلاهبرداری‌ها اقدامات بیشتری انجام ندهد، این پلتفرم به یک مکان امن برای مجرمان سایبری باقی خواهد ماند.